Prima Pagina / Creaţie şi cercetare / Activităţi artistice / Secretariatul artistic

Secretariatul artistic

 

Începând cu anul 1964 Academia de Muzică „Gheorghe Dima” organizează o stagiune permanentă de recitaluri, concerte şi spectacole, la care participă profesori, studenţi şi invitaţi din ţară şi de peste hotare. Ca urmare a creşterii numărului de evenimente, a luat fiinţă, în 1990, Secretariatul artistic al AMGD, responsabil cu programarea, promovarea şi asistarea tuturor evenimentelor artistice organizate de către instituţie.

Cele patru săli de concerte – Studioul de concerte, Studioul de orgă, Sala Bach şi Sala 59 – găzduiesc anual peste 250 de evenimente de înaltă ţinută artistică.

Dintre manifestările artistice organizate de AMGD multe au devenit emblematice pentru instituţie: festivalurile Cluj Modern, Viva Vox, La Stravaganza, Concursul Internaţional de Interpretare Gheorghe Dima, Concursul de Duo Pianistic şi Concursul de Compoziţie Liviu Comes.

La acestea se adaugă festivalurile Mozart şi Toamna Muzicală Clujeană, organizate în parteneriat cu Societatea Română Mozart şi Filarmonica de Stat „Transilvania”.

 

Regulament Secretariat Artistic

Regulament Studio de concerte

 

 

Componenţa:

dr. Ioana Baalbaki - secretar muzical şef

Manuel Mureşan - secretar muzical

drd. Andra Pătraş - referent muzical

Marius Fătuşanu - muncitor scenă

Daniel Pop - muncitor scenă

 

 

Date contact:

telefon/fax: 0264 591246; 0264 591246

telefon centrală: 0264 591242 - interior 118

e-mail: artisticamgd@gmail.com

 

 

Parteneri:

 

Parteneri media: